Over Gitzels

Plantenkwekerij Gitzels: geworteld in de West-Friese klei, maar inmiddels een landelijke speler in het leveren van jonge planten aan vollegrondsgroentetelers en opkweekdiensten voor zaad- en veredelingsbedrijven.

Doen wat we beloven en het altijd nog een stukje beter willen doen, daarin ligt onze kracht. Met oog voor innovatie en ontzorgen staan onze diensten in lijn met sterke kernwaarden: eerlijkheid, vertrouwen en ontwikkeling.

Met een fantastisch team van ervaren, gemotiveerde en betrokken collega’s staan we iedere dag in dienst van onze klanten.

achtergrond afbeelding
 

Wie we zijn

Nieuwsgierig geworden naar wie we zijn? In onze bedrijfsdocumentaire vertellen we meer. “Het is echt een groepsproces met een prachtig team.”

Onderzoek en ontwikkeling

Altijd op zoek naar verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen, dat zit in het DNA van ons bedrijf. Sinds 2016 maakt Matthijs Woestenburg deel uit van ons team. Hij houdt zich dagelijks bezig met de belangrijkste vraag: hoe kunnen we het weer een stukje beter doen?

Samen met de telers en de toeleveranciers wordt er hard gewerkt aan vraagstukken aangaande kasklimaat, bio-stimulanten, bemesting, biologische opkweek en gewasbescherming..

"Hier kan een sterke quote komen te staan" "Hier kan een sterke quote komen te staan" "Hier kan een sterke quote komen te staan" "Hier kan een sterke quote komen te staan" "Hier kan een sterke quote komen te staan" "Hier kan een sterke quote komen te staan" Over Gitzels

Meer weten?

Bent u benieuwd of wij ook iets voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak een afspraak met Mike, David of Kees!


Neem contact op
quote iconHet grootste geschenk dat je kunt geven is oprechte aandachtquote icon
William Gitzels
quote iconAfspraken nakomen, dat is voor ons heel erg belangrijkquote icon
David Baas
quote iconHet is echt een groepsproces met een prachtig teamquote icon
William Gitzels
quote iconDe frisgroene kleur van jonge broccoli plantjes is een teken dat het voorjaar weer begintquote icon
Matthijs Woestenburg
quote iconEen plantje ligt volledig bij ons in handen en daar zijn we elke dag mee bezigquote icon
Matthijs Woestenburg
quote iconDat wij bijdragen aan een groot deel van de basis voor de groenteteelt, dat is gaafquote icon
Matthijs Woestenburg