Disclaimer

Algemeen 

Hoewel bij de samenstelling van deze site de grootste zorgvuldigheid betracht is, kan Gitzels BV niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Gitzels BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is, alsmede de sites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden en die via deze site toegankelijk zijn. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag zonder schriftelijke toestemming van Gitzels BV of bronvermelding geen gebruik worden gemaakt.  

Klantenservice 

Als u contact met ons opneemt kunnen we u vragen naar uw naam, adres en telefoonnummer, om een antwoord te kunnen geven op uw vragen of opmerkingen.  

Geeft Gitzels BV de verkregen informatie aan derden door? 

Gitzels BV geeft geen persoonlijke informatie van haar klanten door aan partijen buiten Gitzels BV.  

Hoe werkt Gitzels BV haar Privacy Document bij? 

De services van Gitzels BV zijn veranderingsgevoelig. Dit Privacy Document wordt regelmatig bijgewerkt om die veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in dit document, kunt u aan de datum die erboven staat zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in dit Privacy Document aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al uw gegevens. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de op dat moment geldende voorwaarden van dit Privacy Document. Als u in de toekomst deze website bezoekt en het Privacy Document gewijzigd is, gaat u akkoord met de gewijzigde versie van het Privacy Document. We behouden ons het recht voor om het Privacy Document ten alle tijde te wijzigen.  

Staan er op de Gitzels BV website links naar andere websites? 

Er kunnen links naar andere websites op de Gitzels BV website staan die totaal onafhankelijk opereren van Gitzels BV en waar Gitzels BV geen zeggenschap over heeft. We verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie en gemak voor jou. Het kan zijn dat andere websites een eigen Privacy Document hebben en we adviseren dat goed door te lezen als u een bezoek brengt aan die websites. Gitzels BV is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites. 

Meer weten?

Bent u benieuwd of wij ook iets voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak een afspraak met William, David of Kees!


Neem contact op
quote iconHet grootste geschenk dat je kunt geven is oprechte aandachtquote icon
William Gitzels
quote iconAfspraken nakomen, dat is voor ons heel erg belangrijkquote icon
David Baas
quote iconHet is echt een groepsproces met een prachtig teamquote icon
William Gitzels
quote iconDe frisgroene kleur van jonge broccoli plantjes is een teken dat het voorjaar weer begintquote icon
Matthijs Woestenburg
quote iconEen plantje ligt volledig bij ons in handen en daar zijn we elke dag mee bezigquote icon
Matthijs Woestenburg
quote iconDat wij bijdragen aan een groot deel van de basis voor de groenteteelt, dat is gaafquote icon
Matthijs Woestenburg